Vårværet fortsetter og gir oss fine arbeidsforhold. Her er uttaket for tapperøret på plass. Arild er fornøyd og via sms sier det passer perfekt samt vedlegger dette bilder. (dette ble lagt ut i formiddag).Trygve har vert runden og bidrar med mer. Her aner vi at Lars Roar (med maskinen) også er i gang med rør- og grøftearbeid igjen.Joar er på plass med dumperen så han sørger for at singel og rør fraktes til dammen. Og straks er første rør på tappestrengen lagt.
Det fylles på med singel og rørarbeidet kan fortsette. Det er egentlig utrolig, men nå er vi så godt vant at intet undere oss – liten eller ingen tele passer perfekt. Bildet under viser fuga i skjøten i damseksjonene.I “sommerland” nede ved vatnet (stasjonen) reiser sosialdelen av bygget seg.Vi håper på fortsatt samme vær, men jeg synes meldingen der hjemme ikke ser særlig oppløftende ut 🙁