Forstår det ikke er vinterferievær i området, men at det har regnet langt til fjells de siste par dagene. I inntaket viser det tydelig både i elva og mot dammen, der vannet ikke skal være enda. Statistisk skal dette være de ukene med desidert minst tilsig og flotte forhold for å jobbe i elv, men naturen er det vanskelig å råde over. Forstår det slik at BG har kontroll og får ledet bort vannet.

Det armeres og klargjøres for støp 2 i del 1 av dammen. En annen gjeng armerer dekkene over inntakskasse og sidefelt. I tillegg er det nå borret og gyst ned fjellbolter for del 2 av dammen.

I stasjonen passer det greit med mildværet. Veien ned er så godt som snø og isfri og taket er reint og ok å gå og jobbe på. På vestsida er Decraplatene stort sett lagt og på østsida lektes det for fullt. Inne har sterkstrømgutta jobbet i helga og så det er håp om å kunne får strømforsyning i drift ila uka. Høyer Odda har folk fra Hardanger Teknikks om montere rister i trafoåpning og et par elektrikere fra Oppland Elekto (Elektriske?) som jobber for Spetals Verk er i full gang med kabelkanaler og kabelstrekk rundt om.

Trygve har bidratt med dagens bilder, mens dagen blogg skrives fra sørspissen på Gran Canaria. Her har det vert en flott og varm dag – 23 gr i skyggen kl 18:00. Vi koser oss og nyter det.