I dag var det endelig tid for det siste tunge kolliet – hovedtrafoen. Opprinnelig skulle den vert her på tirsdag for å samordnes med lossing og nedkjøring av generatoren, men ble forsinket fra leverandøren og enda mer forsinket undervegs. I tillegg har bilen kjørt Sørlanske og var ikke på Håra før kl 12 i dag (4 timer seinere enn avtalt i går em).
Arne Martin har igjen sørget for godt brøyta og strødd vei, Holmen er fortsatt på plass med mobilkranen og bilen fra Kråkevik er klar. Etter en rolig formiddag gikk det fort og greit når traileren kom. Trafoen (“bare” 14,5 tonn) løftes galant over på den mindre bilen, kjøres ned og losses. Før nedsetting monteres hjul og trafoen plasseres slik at det bare er å trekke den rett inn på plass. Til slutt dekkes den med presenning slik at den kan stå trygt der til over helga.
Takk for god innsats av alle involverte.