Flott dag i Røldal i dag også. Dette passer oss svært godt. Selv om det var kjølig fra morgenen, 8-10 minus, endret det eg til bare minus 2-3 grader utover dagensmiley.
I inntaket fikk BG det som ønsket og støper her øverste delen av inntakskassen støpt. Med stor og tung trafikk ned, er det kjekt å se at det holdes god veg ned.
I stasjonen har en mann fra BG forskalt, og støpt (?) rundt to rør.

Høyer Odda fortsetter med taket og har gjort ferdig sutaket på nedre del, satt opp kneveggen, montert svill og er straks i gang med sperra. I traforommet er isolasjon m.m. kommet opp på plattingen, klart for å monteres oppunder i taket smiley.Trygve har skrapt sammen snø på golvene og fått denne ut samt avtalt kokoverk til oppvarming. En kar fra Oppland Elektriske som skal trekke kabler for Spetals Verk har forøvrig vert på befaring i dag.