Endelig – FLOTT vær med sol og hvite fjell i dag smiley. Her ser vi fra inntaket og mot Røldal Skisenter.Ved stasjonsveien er det også flott med utsikt innover mot Røldal.Bildene ble tatt mellom kl 13 og 13:15. På stasjonstaket fikk de jobbe i sola i dag.Mer om arbeidene på stasjonsbygget om litt. Tar med et fjellbilde til. Her ser vi Fjetlandsnuten (rett over stavkirka i Røldal, mot øst herfra). Masta på toppen er nedisa og godt synlig. I inntaket har det vert en l a n g innspurt mot klargjøring for støyping og endelig, nå dekkes det til og klargjøres for støyp i morgen. Jens har tatt turen fra Vik i Sogn i finværet i dag. Her sjekker han om det som bygges stemmer med det han hadde på tegneblokka smiley.
Gravemaskin er et greit redskap for å få frem materiell. Det skal også renskes for neste etappe – dammen.På stasjonsbygget er det svært trivelig å se at taket kommer på plass. Igjen er vi svært heldige med været. Etter en lang våt og sur periode, er det nå fint + at det meldes bra videre. Det betyr tørre materialer og at vi kan fortsette under direkte med isolering og underkledning straks sutak og papp er på. I maskinsalen er det ferdigbehandla lydplater som blir himlingen.I traforommet er stillasen nå utvidet til en hel plattform slik at hele himlingen kan tas direkte. Det er også greit å komme til for å montere veggviftene herfra.Så et par utsidebilder. Mye stillas er satt opp både inne og ute. Det er også sikret mot utløpskanalen med byggegjerde.

Det fylles opp på lageret i garasjen til Trygve. Her er det luke, diverse rørdeler, innstøpingsdeler, ventiler, vifter, bolter osv.