Først, hjemmesida er nå oppdatert bl.a med flere mapper og tildels ny layout så for de av dere som gjerne går rett på byggebloggen, ta en titt på hovedsida (www.haararaft.no) og se gjerne på mappene dokumenter og leverandører.

Året 2013 er på hell og vi står snart på randen av en nytt spennende år for Håra Kraft AS. Kraftprosjektet skal fullføres og maskineriet startes. Vi ser frem til noen spennende måneder.

I dag er det stille på anlegget og vinteren har så smått begynt å legge seg. Den er sein i år, noe som passer oss svært godt.

Observasjoner midt i dagen i dag sier 1 + grad, regn og bare noen cm med snø ved stasjonen. I nærområdet der det ikke har vert brøytet, på oppsiden av veien, var det ca 30 sm snø. Ved inntaket derimot var det 0 grader, snøvær og ganske så vinterlig.
På riggplassen ved Rv 520 blei det i dag målt ca 65 cm snø, og mer kommer det nok før arbeidene starter opp igjen så her blir det litt snørydding.
Det er fortsatt noe vannføring i elva, men lekkasjen i avledningsdammen er ikke mer enn den har vert.

7 måneders innsats viser svært godt igjen. I tillegg til det som er synlig og allerede nedgravd er det også gjort betydelige prefabrikasjoner rundt om i Europa på det utstyret som skal på plass de neste månedene.

Vi takker alle medvirkende for en flott og positiv innsats dette året og ønsker dere alle et riktig GODT NYTT ÅR.

Takker også junior (Thomas) for dagens bidrag, vakttjenesten i Julehelga og for arbeidet med layout og opplegg (webmaster) for websida samt dagens oppdateringa av denne.

Siden undertegnede har hatt en uke i varme strøk må det bare tas med et par drømmebilder mot varmere tider. Med en dagtemperatur på fra 20 til 28 grader var det vanskelig å forestille seg snø og surt vært hjemme. Med godvilje og godt syn kunne vi skimte snøen på toppen av Teide (på Tenerife) langt mot vest….
Kos dere med årskiftet i morgen.
Mange hilsen for oss i Håra Kraft AS. Skål og lykke til med feiringa.

Skål og mange hilsen fra Ola.