Etter en svært mild dag i går, er det litt kaldere i dag, mellom +2 og 0 grader. I inntaket viser det godt igjen på vanntilsiget. Litt nysnø ligger fortsatt.
Det armeres på øvre del av veggene på inntaket.
Et kockoverk i “kjelleren” kjøres noen timer til dagen og holder vegger og armering opptint og arbeiderne varme på beina. Varmen fordeles godt rundt.“Saudaveien”, 520, er vinterstengt så da blir det en ok parkeringsplass.En maskin er på ufrivillig flyttefot og utstyr lastes opp på dumperen. 14-tonneren ved stasjonen har fått pumpehavari og det er viktig å få fylt inn som planlagt. Det betyr at maskinen ved inntaket må tas ned, men pga is og snø må den tas på maskintralle..Høyer Odda har rigget seg til med containere og utstyr, er i full gang med å bygge stillaser for å få klargjort ståldragerne og skal nå montere drageren over traforommet.Den er for l a n g. Den kjøres opp i inntaket der BG bidra med utstyr til kapping.
Forresten saftige kranbiler entreprenørene har nå. Nå har vi sett Bidar med BG sin aktivitet de siste månedene og nå kommer Høyer Odda med en stor en også.Innvendig viser det godt igjen at Trygve rydda snø og is før helga. Nå er det bare noe is og snøgraps igjen i synker og gruber. Disse skal dekkes og sikres nå når arbeidene inne og i høyden starter.BG har i dag støpt forankringsplata for bakveggen mot Rv13 (tildekket nå).Fasader. Har tatt noen bilder fra andre sider enn det som normalt har vert vist – bygget har faktisk flere sider.
Betongplata her indikerer hvor lavbygget med kontrollrom, toalett og inngang kommer.
Her skal det fylles opp en del.
Og mens noen av oss har vert på byggemøte, og gjort annet, er den for lange stålbjelken kuttet og kommet på plass. Når de fleste andre er vel hjemme jobber to personer med forskaling for plata foran traforommet. Den skal støpes i morgen.