En flott dag i Røldal så værmessig har fredag den trettende vert en lykkedag smiley.
Arne Martin har bidratt med dagens bilder. Her får han vist fram både dalen og “utstyret” sitt. Det siste har vi hatt glede av også siden han sørger for god adkomst til arbeidsplassene. Utstyret er stort og kraftig og sjåføren alltid klar så det passer oss godt.
Som dere ser bak traktoren er det fint for skientusiastene også, men det er det mange av oss som ikke har tid til nå.

I inntaket er det også nesten sommerføre igjen nå så her er det bare å klemme til med arbeidet…..Endelig i dag, 3 hele dager forsinket, dukket stålbjelkene opp. To er kommet opp, mens det er noe tilpassing og sveising som må tas over helga. I dag skulle vi egentlig sett noe treverk fra denne vinkelen, men neste uke….
Det har vert flotte forhold for å jobbe med kabler, trekkerør og intillfylling så på de neste bildene ser dere hvordan det ser ut i området nå.Mye av området her nå trenger byggentreprenøren til materialer og utstyr. Det første som må opp nå er stillaser.

Værutsiktene for neste uke ser vel ok ut, så vi håper på en god uke til nå.

God helg til alle.