Dagen starter godt. Arne Martin har sørget for at det er flott brøyta til arbeidsgjengen kommer.
I stasjonen jobbes det iherdig med siste veggen. Her er armeringa klar.
Etter ei kort stund er den dobla og det er klart for støyping.
Og straks etter er siste veggen ferdig støpt smiley.
Det huser seg nå…..Arbeidsgjengen kan ta helg med god samvittighet – det har vert en god uke. Men, noen har enda en spennende jobb igjen. Vidar rydder og laster opp materiell mens Trygve tar litt kontorarbeid og nyter utsikten – se hvor flott vær det blei (langt fra det uværet det jabbes om på radioen).
Så gruses det og klargjøres for tungtransport. Vidar sørger for godt med støsand og trygve har fått på den gule jakka (ikke den røde byggelederjakka smiley) og bidrar med spaden. Bli og fornøyd, noe som det er all grunn til en fredag i desember.
Så kommer Jofrid (Ryfylke Kranservice) med kranen og med Ingvald “på slep”. To kjettingen måtte legges på før Bratlandsdalen og de kommer godt med her også. Med stø hånd lister Jofrid 48 tonn greit ned bakken.
Vel parkert og gjengen kan være fornøyd og ta helg. Følg med neste uke.

De fire operatørene fra Odda Energi fikk lagt ned trekkrør og klargjort på Håraknuten i går. De hadde ikke valgt den beste dagen værmessig, men jobben er gjort og vi er forhøyd – FLOTT. Trygve – ser du har cabben med på jobb i dag !!
I inntaket er det nesten ei annen årstid, men det jobbes og varmes…

God helg alle.
Og fotografene er de samme i dag også.
Det har vert noe nedtrapping i mannskap denne uka. Vi takker både de, og de vi ikke har nevt tidligere, for flott og positiv innsats og ønsker de lykke til videre andre steder.