Det rigges til for støyping, inntaket først, og det er noe værendring på gang.
Ferdig støpt.Så blir det mer vinter…..Det slår om til kuldegrader og betongen fryser i betongpumpa før vasking. Redningsaksjon og strake veien til Ølen for opptining og rengjøringsmiley.
I dag viser det godt at stasjonen ligger 200 meter lavere. Vi som er kjent her vet hvor stor forskjell det er for hver 100 m høydeforskjell oppover dalen og dette ser vi noe av i dag. Støypinga går rolig for seg, men vegen ned kan jo være en utfordring slik dager. Arne Martin sørger for at det er brøyta, skrapt og strødd veg – FLOTT, så med forsiktighet går det bra for alle de store bilene i dag og.
Fundament og golv for kontor-/sanitærdelen støypes og jammen er vi glade for å være ferdige med det nå. Vidar sørger for å plassere betongen der betongfolket vil ha han.Så er det bare å jevne til og glatte ut..En kjempeinnsats i dag igjen – på alle nivåer. Takker.
Og som vanlig – Arild og Trygve rapporterer jevnt og trutt med bilder.