Det har snødd i natt. Kanskje opp mot 50 cm på brakka hos Trygve, men heldigvis bare 20 cm ved stasjonen. Vegen til Sauda (520) er stengt, men Arne Martin har sørget for at veien er brøyta helt ned til folket kommer – det liker vi.
Så blir det regn, og det regner etter hvert opp til ca 750 moh (tipping). I inntaket gjøres det klart for støyping. God dekking, kockoverk som kjører varme i forskalinga og friske arbeidskarer så går nok dette bra.I stasjonen klargjøres det også for støyping – golvet i kontor-/sanitærdelen i dag. Det var smart å bygge hus over smiley.Samtidig forskales og avforskales det på vegger – siste innspurt her nå.
Siste veggen settes opp og utsparinger for dører kommer på plass. Veggen skal armeres ila dagen og i morgen er planen lukking og støping.Etter hvert som systemforskalinga fjernes ser vi at det huser seg.4 mann fra Odda Energi har jobbet ved Håraknuten i dag. Planen er å få all kabling fra linja (som vi skal levere støm inn på) ned til kioskplata. Det tyder bra for vårt ønske et par mnd frem i tid.