Vinter og surere forhold i dag. I inntaket var det igjen mulig å jobbe i bunn. Det er full innsats på armering og lukking av forskaling. Støping planlegges til i morgen. Godt vinterutstyr, bl.a kockoverk, sørger nok for at det er gode forhold “innomhus” i veggen. Gjengen er godt kledd og syter ikke med arbeid i frisk luft.For oss andre som stort sett holder oss inne ser dette litt surt ut. Morgendagen kan gjerne bli enda “surere”.Odda Energi er på hugget og skal møte Trygve på Håraknuten i mogen formiddag for å komme i gang med ledningsstrekk fra linja og ned til kiosken. Flott og raskt reagert. Da får vi gjerne strøm derfra og til stasjonen i februar? Det vil gjøre alt lettere med oppvarming og arbeidene innomhus. Vi håper……. (ingen bilder her i dag).

I stasjonen klargjøres det for neste vegg. Forskaling rives og overskuddet er kjørt bort. Siste vegg forskales, utsparingene er gjort klar og kan monteres i morgen.
Dagens siste bilde fra anleggsplassen viser “partyteltet” opp slik at det kan jobbes innomhus med fundament og golv for kontor- og sanitærtilbygget. Håper vinden ikke stikker av med det i natt smiley.Brakkeliv, veiløst 840 moh, og et forykende vær er nok ikke for “byassar”. Trygve gleder seg nok litt, men det kan bli et spennende døgn. Cabriolet`n er parkert under tak og det er nok god fy i ovnen. Det blir spennende å se og høre i morgen hvordan dette var.Det er Arild og Trygve som fortsatt er flittige bidragsytere med bilder. Det er enkelt å følge med og skrive når det serveres så bra med bilder fortløpende. Takker.