Mildere og ikke snø smiley. Trist for Røldalsbygda, skientusiastene og skisenteret, men helt flott fra oss. Det er faktisk mindre snø i dag enn på fredag selv ved inntaketsmiley.Ved stasjonen er det nesten bar veg ned, men is i sporet krever nok litt strøing. Etter at dette bildet var tatt har Arne Martin vert på plass og strødd. FLOTT – da er det klart til i morgen tidlig.Mot vatnet klargjøres det for servicedelen av stasjonsbygget (til venstre i bildet fra enden av forskalinga). Under ser vi trekkerør og kabler slik de ble lagt på torsdag. Vi håper værforholdene holder seg slik at vi snart får ført kablene inn, og kan fylle igjen. Det har vert gjort en god jobb med armering i går, 6 karer var i sving – FLOTT innsats gutter. Nå er det klart til lukking av forskalinga. Det betyr støyping tidlig i uka.Vi håper på en god desember uke og jeg ser fram til neste status. Takk igjen Arild for dagens bidrag.