Det går mot vinter og tradisjonen tro var det langrennsåpning på Beitostølen i helga. Etter to travle dager i Røldal sist uke, var Trygve klar for ny innsats, og tradisjon, men noe helt annet enn kraft, og på et helt annet sted – skipreparering på Beitostølen. Det er bra å se at vern og sikkerhet er i høysetet her også smiley. Utstyret ellers også synes å være i orden. Egen vogn/smørebu er det gjerne ikke alle som har med seg.Vebjørn, en energisk junior med både Røldals- og Vosseblod i årene, har i tydeligvis et godt støtteapparatet. Vi vet han trener og presterer godt – 19 år og nr 16 på 15 km skøyting på lørdag gir forventninger (bare 12 nordmenn og 3 utlendinger foran på resultatlista) og muligheter. Den noe eldre skikompisen, Sjur Røthe, ble nr 3. Hans far er normalt sammen med Trygve i bua.
Vebjørn – dersom du følger med oss og leser dette – lykke til med sesongen og fremtiden. Vi følger med deg og bidrar til at senior “får fri” til bidra i støtte-apparatet. Under et bilde av Vebjørn fra Beitosprinten 2012. Minner forresten om at han ble nr 2 i Røldal NedOpp i vinter som var….. PS – skipreparering? Snakk med Trygve, han har også egne patenter på strukturverktøy (men heft han ikke i arbeidstida før vi er i drift….)