Siden det strømmet på med bilder i dag også, må jeg jo skrive litt. Takker igjen Arild.
66 m3 spesiell betong bl.a med fiber, ble fylt i mellom fundamentene og “tromma” (turbinhus og ringledning). Det betyr vel 160 tonn bare i denne klossen. Vi satser på at det står godt og aldri skal røres. Bunn i traforommet ble også støpt (2 m3) og når dette leses er nok småveggene der også støpt. På det nederste bilder ser en også det som skal bli kabelkanaler i gulvet.
I kanalen mures og plastres det videre. I morgen forlater viss Tommy oss. Dersom vi ikke ser mer til han nå så takker vi så mye for innsatsen og godt arbeid.
Lenger opp er det litt trasigere arbeidsforhold, men støpinga på bend 2 går greit selv om betongen kjøres med tobbe nedover.På bend 3, som ble støpt i går, er det å rive forskaling og starte omfylling.
Det er rigget for støping av bend 1 så da er det håp om at vi får fyllt i der i morgen. Det blir nok en kraftig klosse på minst 18-20 m3, ca 45 tonn der.

Dette var inlegg nr 100 smiley