En velvillig anleggsleder sendte bilder idag og redder dermed bloggen denne ukasmiley. Takk til Arild. Ved inntaket er det fortsatt vinter og 25 cm snø. Saudaveien, 520, ble stengt i går og ikke åpnet igjen før kl 10 idag. Dette viser at det der vinter i fjellet (mye vind i går). Det er ikke aktivitet i inntaket denne uka.Mildværet er tilbake og fortsetter. Det er positivt for det arbeidet som pågår nedover i anlegget, men ikke så bra for det som skal gjøres i inntaket fremover.
Klossen på bend 3 ble støpt i går, men jeg har foreløpig ikke bilder derfra. Bend 2 og plata for Hårknuten skal støpes i morgen og bend 1 på fredag. Odd Ivar og hans to arbeidskollegaer forlot oss i går. Det er de som har stått for det meste av betongarbeidet i stasjonen så langt. Vi takker for innsatsen og ønsker de lykke til nytt kraftprosjekt i Tyssedal. Her har andre kommet i sving og i dag støpes det rundt turbinhuset.Som bildet viser er det så godt som snøfritt og og fine arbeidsforhold her. Flere aktiviteter pågår, både fundament/golv i traforom og plastring i utløpet.Det passer godt at Røldalsvatnet er så pass nedtappa. Mot øst følges en naturlig fjellrygg og mot vest mures og plastres det med stor stein.Saudakarene, Tommy og Ivar, ser ut til å ha kontroll på dette. Med vinterforhold på 520 er nok ikke arbeidsveien nå like enkel og trivelig som tidligere i høst smiley.Dersom noen av dere på anlegget leser dette denne uka, er det fint om dere sender meg aktuelle bilder som viser noe av aktiviteten. Telefonbilder sendt som mms går fint. Tlf nr mitt er 41668485. Mvh Ola.