Født og oppvokst i Røldal, godt gift og bosatt på Voss i mange 10-år, betydelig mer enn normalt langrennsintressert, spesialist på skipreparering og spesialutstyr for det, entusiastisk på alt han engasjerer seg i, utålmodig og med stor interesse for fart og motor – det høres ikke ut som en vanlig stølsbeboer høgt og langt til fjells. Men det er faktisk byggelderen for prosjektet vi tenker på. På Nyastøl, 840 moh, flyttet geitene hjem for få uker siden mens han har tenkt å overvintre der. Etter en uke i sol og varme er dette en helt annen verden. Med over en halv meter nysnø, godt utstyr og et komfortabelt stølshus, kombinerer han arbeid, moro og freden på stølen. Etter bildet å dømme ser det ut som det går mot Jul. En ny dag starter litt utradisjonelt.Vel nede i bygda og på runde på anlegget, var det fort gjort å ta en tur innom “benda” og de som jobbet der, og det uten å bli svett en gang. God helg.smiley