I dag kom den for fullt. Fra inntaket og oppover passer dette perfekt – dette skal jo være inntekta vår om noen måneder smiley. I tillegg håper vi det blir mindre vann i elva og bedre arbeidsforhold i inntaket.
Bildet under er ved Rv520, Saudaveien, rett ved inntaket – vinterlig kan en trygt si. Når bildet ble tatt var det 26 cm snø og det snødde fortsatt – alt er kommet i dag. Trygve rapporterer fra sitt krypinn på Nyastøl (840 moh) om 50 cm nysnø når han kom dit i ettermiddag. Det passet nok godt med belter på ATV`n da smiley.Det er snø lenger nedover også, men heldigvis betydelig mindre. Som vanlig blir det litt styr når den første snøen kommer, så også her, så alt har ikke vert like produktivt i dag. Selv om det ble litt heft for betongbilen også, fikk vi imidlertid støpt det som var planlagt i dag.