Allerede i natt viste vinteren seg mer fram – det snødde helt ned til Røldalsvatnet (380 moh). Siden det er plussgrader minket det utover dagen. Det ble brøytet (brøytekanter i Håradalen og over fjellet til Sauda), men veiene ble fort bare.
Slik såg det ut ved inntaket kl 14:30.Skientusiastene liker nok dette bedre enn oss og kan nyte synet av snødekte fjellsider ved Røldal Skisenter.På 900 moh var det 2 plussgrader og bar veg. Vil gjerne beholde det slik ei stund til. For de som jobber med betongklossene på benda er det både mer arbeidskrevende og surere å holde på nå, men de var tydeligvis forberedt på hva som var i vente.Kreative løsninger er alltid kjekt å se. Dette vannavledningssystemet virket godt.Værutsiktene for kommende uke er fortsatt mildt, så vidt på pluss, og lite nedbør. Det passer oss godt så vi håper det holder seg slik.