En flott og meget god arbeidsuke på anlegget. Dagens bilder er tatt mellom kl 18:30 og 19 så det blir litt skumringsstemning. Det har vert en meget god uke spesielt på rørlegginga. Røra er nå lagt frem til riggplassen ved E134 (pel 740). Det betyr at godt over 200 meter er lagt de siste 5 dagene – FLOTT. I stasjonen var de svenske montørene som jobber for Spetals Verk på plass igjen onsdag morgen. Ventilen er nå på plass og alt inrettet, justert, sveist og skrudd fast. De gjør nå alt klart for innstøping (starter mandag). Vi er svært fornøyd med måten oppstilling og sammenmontering er gjort på. Det er gjort slik at intet er eller blir faststøpt før det er ferdig sammenstilt. Det betyr at alle konstruksjonsdelene er “frie” og spenningsløse før innstøping. Vegskråningen mot vatnet er nå jordkledd og i strandsona er det opprydda.I inntaket er det forskaling av vegger som pågår. Siden flere reiste på firmatur til Polen torsdag morgen, har det vert redusert bemanning her i slutten av uka.Den flotteste høstperioden er nok over nå, men vi håper vinteren holder seg borte noen uker enda. Vi krysser fingrene for gode forhold de to neste uken også.