Enda ef flott og god dag på anlegget. Enda flere rør er kommet i grøfta så nå er vi straks på 500 meter. Opp til bend 3 er også mye pådekket. I inntaket er det forskalt for plate så nå aner vi hva som skal komme der også.Røret som skal på helt nede mot statsjonen er kappet og klart.Siden hele rørgata blir nedgravd passer det fint å ha to korte rørender som vi kan ta vare på i stasjonen, en av et GRP-rør og en av stålrøret.Etter at det fleste har tatt en velfortjent helg og reist hjem, kommer bilen med de etterlengta mannhulla. Det er gjort en god innsats i Drammen for å klare dette til helga. Arne Martin stiller velvillig opp og sørger sammen med Trygve for at de forsiktig blir losset og satt klar til rørgjengen mandag morgen.
En trailer med rør er også losset i dag og flere er på vei, bl.a den med de fire siste P10-røra. Vi kan trygt ta helg og er kjempefornøyd med uka.