Siste del av uke 41 og helga er fantastiske dager i Røldal. Høsten med si klare luft er ei flott årstid her. Bildene under er tatt på fredag og er utover det blikk stille Røldalsvatnet sett fra Håra og mot Botnen i sør, mot Røldal i nordøst, mot Bratteteig og Tveitlia/ Blåbergdalen i sørøst. Dette må bare nytes.smiley
Lørdag er om mulig en enda flottere dag en fredag så det må bli en fjelltlur. Ved grensa mellom Hordaland Rogaland nær Hadlet Grøne mellom Røldal og Seljestad, på 1265 moh, er det blå himmel, flott sol og helt vindstille – en helt utrolig høstdag. Her er det god utsikt til Øvre og Nedre Sandvann i,sør, Sandvassheia mer mot vest og Folgefonna mot nord. Røldalssåta (1422 moh), Tinden (1527 moh) og Kyrkjenuten (1602 moh) ser vi godt mot sør. På bildet under ses øvre og nedre Sandvatn.Under ses Kyrkjenuten til venstre og Hadlet-Grøne-tjødnane til høyre.Her ses Folgefonna i det fjerne.Og her er Røldals-såta til venstre for midten av bildet.Fra toppen av skitrekket i Håradalen (Røldal Skisenter), ved varden på Elgershei (1375 moh) er det flott utsikt mot søraust nedover Håradalen og til Røldalsvatnet.