Et fantastisk høstdag som også viser oss hva som er i vente.I grøfta går det raskt unna. Til lunch i dag var røra lagt fram til ca Hårknuten, ca ved pel 430.
Her er en del av gjengen som sørger for det gode arbeidet. De er på vei til en velfortjent lunch. Med flotte værmeldinger til ut neste uke, skal de jobbe litt ekstra nå så det blir spennende å se hvor langt de er kommet i slutten av neste uke.Bildene under viser bend 2, bend 3 og rørtraseen oppover.Anleggveien ned langs traseen er nå så god at Vidar rygget helt ned mot bend 3 med røra i dag. Lastet med 3 rør i slengen, direkte fra lagerplassen lenger opp i Håradalen, går det raskst å få frem røra nå.Singel går det mye av nå. Traileren kjører i skytteltrafikk. Sjåføren betjener bil og henger elegant og tømmer de hver for seg ila få minutter.I inntaket er forskalinga på innsida revet, det er fyllt inni, rør for avløp lagt og pukking under golv pågår.
I stasjonen pågår monteringa for fullt. Ringledningen ble fyllt med vann og trykktestet – alt potte tett smiley. Det betyr at det kan jobbes rasjonelt videre – sveise, trekke til og legge opp rør og annet til alt det andre utstyret som etter hvert skal på plass. Provisorisk oppstilling må til for å få måle hvor langt de siste røret skal være. Det går bare ett rør og det skal bare kuttes ca 20 cm, god planlegging og nøyaktig arbeid.Thomas styrer arbeidet og detaljen med fast hånd. Han har mange års erfaring og har montert mange anlegg rundt om. Vi (byggeleder og deleier, største eier og undertegnede) fikk en flott orientering av han i dag.Hovedstengeventilen ankom også anlegget idag. Den er godt innpakket, mensiden vi har fått tilsendt bilder fra verkstedtesten, kan vi se mer hva dette er.Stasjon/-tomta sett fra veien ned til stasjonen i ettermiddag.